Radio komunikimi

Rendit sipas:  
Radio marrese Baofeng

Emri :  Radio Marrese

Marka : Baofeng

Modeli : M7

Frekenca : UHF : 400-470 MHZ (RX/TX)

Numri i kanaleve : Deri ne 16

Gjuha : Anglisht/Kineze

Grupet CTCSS : 50

Grupe te standartit DCS : 105

Funksioni i alarmit : I perfshire

Funksioni i kursimit te baterise : I perfshire

Model M7
29.50€
Radio marrese Baofeng
Emri : Radio Marrese Prodhuesi : BAOFENG Modeli : UV-5R Frekuencat : 136-176 MHz / 400-480 MHz Voltazhi : 7.4V Dimensionet : 52 x 32 x 100mm Numri i kanaleve : 128 Distanca e transmetimit : 5-10 km vije ajrore Kapaciteti i baterise : 1800mAh Perfshin : radiomarrese, antenat, kufjet, mbajtesen ku karikohet, fisha e karikuesit
Model UV - 5R
39.00€
Radio marrese Baofeng (888s)
Fuqia 5W – një radio stacion të gjeneratës e re
  Bateri Lithium-Ion 1500mAh – siguron punë për 10 orë
  Baofeng bie në një klasë të kualitetit të lartë dhe varg prej mbi 5 km në të gjitha kushtet (deri në 5-10 km pa pengesa)
  Precizitet i shkëlqyer i sinjalit edhe në pyje dhe male
  Bllokon sinjalet e paautorizuara dhe shmang ndërhyrjen e kanalit
  Radio stacionet Toki-voki kanë 16 kanale, dhe është e mundur të programoni ndonjë frekuencë në vargun 400-470MHz me ndihmën e një PC dhe softueri!
  Frekuencës: 400-470Mhz
  Audio: 87mhz – 107mhz
  Stabiliteti: ~ 2.5ppm
  Kanalet: 16
  Tensioni: 7. 4V
  Jeta e baterisë: Teorikisht 12,000 orë
  Tensioni i punës: 3.7V
  Pesha për copë: 180g
  Koha e punës në stand-by: 72 orë
  Koha e punës: 36 orë
  Përmasat: 214 x 58 x 33 mm
  *NUK ËSHTË E NEVOJSHME KERKESA PËR NDONJË LEJE, PUNON NË FREQUENCAVE CIVILE
Model BF-888s
42.00€
Per faqe      1 - 3 of 3
 • 1