Dergesa te sigurta

Shqiperi, Kosove, Maqedoni

Pagesa ne dorezim

Paguani pasi te merrni mallin

Dergesa te shpejta

Game e gjere produktesh

5000 + Produkte

Produkte te reja.

GTX 960 Gainward by Nvidia 2 GB e perdorur !
60.00€
Telefon ip me 2 sip line, katalog deri ne 500 kontakte, historik thirrjesh deri ne 100 telefonata. I pershtatshem per shtepi, zyra, callcenter dhe hotele.
Model - Fanvil X1S - 2 SIP NON-POE
42.50€
Model - DS-3E0105P-E
65.00€

MARKAT ME TE NJOHURA

  • Toshiba
  • Hewlett-Packard (HP)
  • Samsung
  • Moxom
  • Dahua
  • Totolink
  • Western Digital
  • HikVision
  • Seagate
  • Dell