About us

Adria Net ka nje eksperience 13 vjecare ne fushen e telekomunikacionit. Ofrojme sherbime te specializuara ne fushen e internetit.

Adria Net eshte nje biznes i ndertuar me shume pasion, i ndjekur hap pas hapi nga specialiste te fushes se telekomunikacionit si dhe nga teknike te mirefillte te sistemeve te monitorimit. Kamera sigurie, alarm per shtepine tuaj, kompjuter, inverter, bateri, ups, laptop, fiber optike, kabull interneti, kabull televizori, dhe shume produkte te tjera. Se fundmi, Adria Net, ofron sherbimet e saj edhe online. Produktet qe ju shikoni ne faqen e Adria Net, mund ti porositni ne cdo kohe. Dergesat i bejme me ane te postave me te cilat bashkepunojme. Tregojme seriozitet ne punen tone deri ne dorezimin e produktit. Garanci per cdo sherbim.
Vazhdo