Kerko

Kriteret e kerkimit

 
 
 
 

Produket e gjetura ne baze te kerkimit tuaj

Rendit sipas:  
karta grafike,usb,hdd,ssd,kamera sigurie,inverter,produkte bukurie,internet,router wireless,karikues telefoni,switch me porta poe,adaptor te ndryshem,android box,smart tv,makine qethese,ups,bateri telekomunikacioni,priza profesionale,printer termik,fiskal
Set kompjuterik i pershtatshem per zyra, sistem fiskalizimi dhe studente.
165.00€
karta grafike,usb,hdd,ssd,kamera sigurie,inverter,produkte bukurie,internet,router wireless,karikues telefoni,switch me porta poe,adaptor te ndryshem,android box,smart tv,makine qethese,ups,bateri telekomunikacioni,priza profesionale,printer termik,fiskal
Set kompjuterik i pershtatshem per zyra, sistem fiskalizimi dhe studente.
151.00€
karta grafike,usb,hdd,ssd,kamera sigurie,inverter,produkte bukurie,internet,router wireless,karikues telefoni,switch me porta poe,adaptor te ndryshem,android box,smart tv,makine qethese,ups,bateri telekomunikacioni,priza profesionale,printer termik,fiskal
Acer Veriton M2611G (Veriton M2611G)

Acer Veriton M2611G

Procesor Pentium G2030

Generate 3

HDD 500 GB

Ram 4GB

19 Inc

Set kompjuterik i pershtatshem per zyra, sistem fiskalizimi dhe studente.
165.00€
karta grafike,usb,hdd,ssd,kamera sigurie,inverter,produkte bukurie,internet,router wireless,karikues telefoni,switch me porta poe,adaptor te ndryshem,android box,smart tv,makine qethese,ups,bateri telekomunikacioni,priza profesionale,printer termik,fiskal
Fujitsu P400 (Fujitsu P400)

Fujitsu P400

Procesor i5

Generate 2

HDD 250 GB

Ram 4GB

19 Inc

Set kompjuterik i pershtatshem per zyra, sistem fiskalizimi dhe studente.
151.00€
Per faqe      1 - 2 of 2
  • 1