Produkte te reja

Lenovo Thinkcentre

Set kompjuterik i pershtatshem per zyra, sistem fiskalizimi dhe studente.
224.00€
Sasia:

Lenovo Thinkcentre M91p

Procesor i5

Generate 2

HDD 250 GB

Ram 4GB

19 Inc

  • Disponueshmeria: Me porosi
  • Model: M91p
  • Brand: Lenovo